For nuværende har 1/3 svaret at de undgår buræg i husholdningen.
Jeg ville sætte pris på nogle flere tip til hvordan man gør 
Man dropper mayonnaisen, eller laver den ved at tage 2 dl olie, 1 dl soyamælk, lidt salt, peber og eddike, og så blende med stavblenderen...lækker mayo

Den hvide dressing laves af et par dl kogte risrester, et par dl cashewnødder, lidt salt, peber, løgpulver, hvidløg og citron...blende med kogende vand til ønskede konsistens nås...
Isen laves af en pose frossen blåbær, frosne bananer og 1 ds kokosmælk, og så i foodprocessoren...uimodståelig

Og alt uden buræg

Osv...

Kort sagt, hvis man vil undgå buræg (hvilket er en RIGTIG god idé

), så lav maden fra bunden, køb økologiske varer eller drop de ting man ikke kan få ellers

Og ehh...så skær lige ned på kødet nu vi er i gang!

tirbage til tråden, hvilke færdigretter og forebejdede fødevarer, indeholder ikke industriæg. 
Det er der nok ikke meget som gør...men økologi er vejen frem, hvis man ønsker bedre velfærd for hønsene
