Susanne, jeg respekterer at du har dine holdninger omkring dette, og synes det er rart at have nogen som er åben omkring deres holding. Jeg ved ikke hvordan du vil have det med at blive udfordret på det du skriver her? Jeg prøver, og hvis du ikke gider at læse det, så spring det over, det kan jeg sagtens forstå!
Du skriver "
Der ryger både hakket gris, kyllingefileter, skinkesalat, grillpølser og det, der er værre, ned i indkøbskurven gang på gang. Ellers kunne vores tilværelse ikke fungere."
Så spørger jeg...har I prøvet?
Hvad med bare at prøve én kødfri dag om ugen og se hvordan det fungerer? Hvis altså du er interesseret i at prøve, ikke noget pres herfra. Det er ene og alene forslag, fordi jeg tolker det at du er i denne tråd som en interesse i at blive oplyst og evt. gøre en forandring?
Vi skrottede ikke alt på én gang, fordi for mig, ville det så nok have været dømt til at mislykkes. Jeg startede i sin tid med kun at købe økoæg, da jeg opdagede hvordan hønsene blev behandlet. Dernæst blev svineprodukter droppet, så alt andet kød, så alt hvad der indeholder æg (fordi der kun bliver brugt buræg til fremstilling af alle de fødevarer, som ikke er økologiske), og så alt andet animalsk, hvor det ikke er muligt at finde ud af hvordan dyrene har haft det...f.eks. oste, hvor producenten ikke har mulighed for (
) at give mig et svar om hvordan gederne til produktionen af gedemælk til osten, har haft det.