Pyh - gad vide, hvor tit, man alligevel kommer til at indtage den slags?
Pizza med kylling?
Kyllingeburgere hos diverse burgerkæder?
Færdigretter med kylling?
Restaurantmiddage?
Kyllingepølser?
Vi var for nylig på søndags-frokost-cafe i Lønstrup. Jeg fik en dejlig kylling-sandwich med små stykker lun kyllingkød og masser af andet godt. Hvor kom de små stykker fra?
Jeg ved det ikke, men kan stadig ikke forstå, at det overhovedet skal kunne være muligt, at vi sagesløse forbrugere konstant udsættes for skadelige/sygdomsfremkaldende stoffer! Vi burde kunne købe ind alle steder uden at være udsat for risiko.
Min mening er ikke sætte (endnu ) en diskussion igang om, hvorvidt det er den enkelte forbrugers ansvar - blot et dybt hjertesuk over de forskellige myndigheders manglende evne/vilje/mulighed for at sikre os tryghed når vi putter madvarer og andre varer i indkøbsposen.