Vejledning i at blive registret til stalddørssalg af æg1) Gå ind på denne side, og vælg "autorisation eller registring"
http://www.foedevarestyrelsen.dk/Blanketter/Blanketter/forside.htm2) Vælg om blanketten skal sendes ind elektronisk med "digital signatur", eller om den skal printes ud og sendes ind med posten.
3) Punkt 1: Udfyld blanketten med navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, datoen for hvornår du ønsker at starte dit salg af æg.
Punkt 2: Sæt kryds i "Registreret virksomhed"
Punkt 3: Sæt kryds i Stalddørssalg af animalske fødevarer"
4) På side 3, i det store felt, skrives: "Stalddørssalg af æg"
5) På side 4, skrives underskrift og dato
6) Sendes ind til din lokale fødevareregion. Find ud af hvilken du tilhører, samt adressen til denne, nederst på siden her:
http://www.foedevarestyrelsen.dk/Kontakt/Find_din_foedevareregion/forside.htmSalmonellakontrol:Tilmelding til handlingsplan. Der skal indsendes æg 3 gange om året til kontrol for salmonella.
Kontakt:
Det Danske Fjerkræraad
Trommesalen 5, 4. sal
1614 København V
Tlf.: 33 25 41 00
Fax 33 25 11 21
E-mail: fjerkraeraad@poultry.dk
Hjemmeside:
www.poultry.dk