Hej fru Berg. Vi har alle været begyndere og det er da ikke så dumt at spørge om noget, man ikke ved....
Jeg har næsten lige købt rugeæg af "Lone". Alle 20 ankom i fin stand. De var enkeltvis pakket ind i engangsvaskeklude, pakket i æggebakker med blisterplast udenom og lejret i en voldsom mængde sammenkrøllede avissider i en stor papkasse, der var sendt som pakkepost. Det ene hjørne af kassen havde fået et tryk, men altså: æggene var hele. Æggene skal ikke ligge varmt fra de bliver lagt og til der ruges på dem. Hønen lægger jo max. 1 æg om dagen og forlader derpå reden. Begynder så rugningen, når hun synes at der er æg nok. I mellemtiden har de "rumtempemperatur". Du kan læse mere om rugning her på Forum - og der er nok også flere, der vil dele deres viden med dig. God fornøjelse - det er meget spændende, uanset om det foregår under en høne eller i en maskine.