Det Fødevarestyrelse og kontrol er egenligt lidt sjovt... De gode dansk kontrollerede fødevare bliver i hobetal solgt til udlandet, de bedste kødkroppe fra kvæg går ubetinget til udlandet, de gamle malkekøer kan danskerne selv æde som hakkekød... Får man lyst til en ordenlig oksesteg kommer den fra udlandet, hvor den store kontrol eller dyrevelfærd ikke rigtigt er slået igennem...

Hvad gør dem der bor på landet så ? De køber selvfølgelig en halv ko hos naboen... Men så er fanden løs, hvis fødevarestyrelsen opdager det... De trykker straks på makro-knappen : Forbrugere, der har købt kød af okse, svin eller lam eller kødprodukter som f.eks. rullepølse på adressen, bør kassere varerne. Slagtningerne er foregået under uhygiejniske forhold og uden dyrlægekontrol, så det kan ikke udelukkes, at dyrene har været syge inden slagtningen, og dermed er der risiko for, at kødet indeholder sygdomsfremkaldende bakterier.
Jeg tager det mere som et DER ER IKKE BETALT SLAGTEAFGIFT AF VAREN...
Så der er kun en mulighed, køb dit kød i en godkendt forretning, og håb så på at det ikke bliver tilbagekaldt pga. sygdom ( er set så tit ) 5 uger efter du både har købt og spist det.
Danmark er et sjovt land at være i, og fødevarestyrelsen gør det ikke mindre morsomt.