Mange tak for svar

Jeg tænkte nok at man sagtens kunne få en god suppe ud af ham.
@Egon: Prøv at sprænge dine lidt ældre høns inden du koger dem. Så bliver de nemmere møre. Der findes mange opskrifter på lage til sprængning af kød, men en simpel en er:
opløs 2,5 dl salt og 1,25 dl sukker i 4 liter lunkent/varmt vand. Køl lagen ned til 5 grader og læg det optøede (eller ufrosne) fjerkræ i. Kødet skal være helt dækket af lage, så det skal holdes nede med en tallerken eller andet. Lad det sprænge i ½-1 døgn alt efter hvor salt man vil have det. Koges som man plejer i forhold til alder mv. (dvs ikke for kort tid)
PS: i stedet for at lægge fjerkræet i lage i en gryde eller lign. kan man putte det i en kraftig frysepose (evt. vacuumpose), og så hælde lagen ved. Så går der ikke så meget lage til, og det er ikke så svært at holde kødet dækket. Luk posen og sæt den i en gryde eller spand, så lagen ikke løber ud.