Om 4 dage bliver mine Orpintons 6 måneder gamle, og da der var 4 haner imellem, og de efterhånden var ret hårde ved hinanden og hønsene, blev de idag slagtet. Renset vægt: godt 2 kg hver!!! den ene røg direkte i gryden, resten i fryseren. Det er første gang vi slagter og spiser en "hjemmelavet" kylling, og hvor smagte det bare super godt! Totalt mørt og saftigt, og smagen blev kun bedre af at vide at vi har passet og plejet dem siden de kom ud af æggene. Totalt dyrevelfærd!
Dog er der noget stille i hønsehuset nu, hvor der kun er 5 høner tilbage..... det var nu lidt hyggeligt at høre de skøre hanse-manser øve sig i at gale som en rigtig hane

Men jeg tror nu også at hønsene syntes det er lidt rart med lidt ro og fred.
Status i hønsegården nu: 1 Australorps, 2 Maran-kryds, 2 gule Orpingtons
Til foråret skal der tilføres ægte maran'er og til sidst araucanaer... glæder mig allerede til at få chokolade-brune æg, og turkisgrønne

En blandet og farverig hønsegård, og ligeså farverig æggebakke