Kære Lisbeth Katrine.
Jeg læste Finns svar om at høns skal være fra registrerede godkendte besætninger, eller at man søger om dispensation for egne hjemmeavlede, for at man må sælge æg fra stalddøren - det var dog en besynderlig regel. Jeg troede jeg har en god fantasi, men må da give op over for sådan opfindsomhed

Skulle dog tro at det var salmonellastatussen som var afgørende.
Så skal man da ikke kaste sig ud i udrugning af kyllinger til det.
Vi har som sagt tidligere Rød og Hvid Lohmann og Sort Hellevad. Vi rammer pensionsalderne om ca 10 år, og går og drømmer lidt om at sælge æg, ællinger, honning og frugt til den tid - i lidt større omfang til den tid. Sådan noget skal jo bygges langsomt op, når man har arbejder ved siden af - og ikke mindst er selvforsyningen i det allervigtigst. Har lagt ud med salmonellakontrol, da vi er oppe på ca 100 høns, og det fungerer udmærket.
God Dag Rie.