Her bruger vi egne æg til hvad som helst. Og uden at bekymre os.
Skulle vi?
Efter min bedste overbevisning - nej.
Nogen vil straks fare til tasterne og spørge - hvordan kan I sikre Jer at der ikke er Salmonella i Jeres æg?
Og det er et rigtigt godt spørgsmål.
Svaret er - det kan vi selvfølgelig heller ikke.
Men, da vi ikke har levet i en osteklokke, 'isoleret' fra Salmonella gennem en længere periode, så påvirkes vi ikke ved en lille dosis (eller vi mærker det ihvertfald ikke).
Men man skal selvfølgelig stadig være meget forsigtig/påpasselig med hvad man indtager af produkter lavet på rå æg.
Det siger sig selv, at, i de tilfælde hvor der måtte forefindes lidt bakterier, kan opbevaring af de færdige produkter over flere dage, resultere i deciderede Salmonellabomber. Og det er der nok ikke mange der kan håndtere.
Så et godt råd - lad være at være for sarte. For jo mere sarte I gør Jer selv, jo mere sårbare gør I Jer samtidigt.