Hej alle og tak for jeres svar.
Først- ja, vi har også prøvet at måtte aflive et par høner pga sygdom og det var bestemt ikke rart nej
Lene: grillede i kyllingen eller??
Mht. coq au vinen, så står den i ovnen til 130 grader og jeg har lige "smugsmagt" et lille stykke- den virker til at være god og mør
Nu er jeg spændt på om resten også er ligeså mør...
Vi tog hanen tidligt i morges og han nåede ikke at blive hverken stresset eller bange. det gik ret hurtigt og det er også min hensigt at vi skal planlægge det til en aften næste gang. Netop fordi de så er rolige og trætte.
Der gik bare ged i planen i går, så derfor den tidlige morgenslagtning...uhh mærkeligt ord egentlig

Jeg skriver lige når vi har spist- så kan I høre hvordan den/det var.
Vh pernille
Så er den spist og den smagte skønt. den var hverken sej eller noget- dog rigtig meget struktur i kødet, men det jo nok fordi de går længere og frit ude hver dag.
130 grader i ovnen 2½ time med masser af væde ved - det virkede perfekt.