Rammeverket for de forskellige Europeiske landes foedevare-regler kommer ifra Den Europeiske Union, og bestemmelsene er gandske ens over Europa, med smaa variationer. Lovene er der for at regulere industrien, stor og lille. Naar man leser lovene, kan man nemt faa foelelsen af at "alt" er ulovlig, men naar de Danske myndigheder faar tid (imellom alle kaffe-pavser) til at sette sig ind i ALLE de forskrifter de faar ifra Brussel, vil i fagtisk se at der er nu taget "hoejde" for bag-gaards hoensehold. Bl.a. er det under geldende bestemmelser tilladt at selge nogle bakker med aeg hvids man haver et hoense-hold med mindre end 35 hoener der legger aeg og et "rimelig" antal dyr, ungdyr og haner for fornyelse af flokken. Da behoever du ikke aa registrere dig som mad-producent. Bestemmelsen om at hoener der legger aeg for salg skal komme ifr godkendt (kontrollered) klaekeri er ganske gammel, og er erstattet med nye regler. "Stald-doerssalg" er ikke tilladt, da ingen myndigheder vil have nogen mulighed til at tage stik-proever derifra, men salget skal foregaa paa "farmers markets" og andre steder der er godkendt for salg af mad, slig at myndighederne haver en teoretisk mulighed til at tage stik-proever, eller ifald en epedemi bryder ud, saa kan sygdommen spores tilbage. Forbrugerne kraever jo at (nesten) al mad skal vaere tryg at ede, saa regler maa vi nog ha, enten de passer for os som individer med en hobby eller ikke. Alt det her staar paa en eller anden web-site, ganske let-forstaaelig, og naar jeg finder den skal jeg komme tilbage til denne traad med et "link".