Tusind tak for jeres svar. Som sædvanlig er mine talenter ikke gode i et køkken. Jeg har lige lavet marengs nogenlunde efter Preben R´s opskrift. Dog havde jeg ikke så meget sukker hjemme, men sukker er vel sukker tænkte jeg, så jeg blandede rørsukker i opskriften
![Roll Eyes ::)](https://fjerkrae.dk/prod/Smileys/default/rolleyes.gif)
Da jeg havde tilsat det sidste sukker, og mandler og chokolade, så blev blandingen bare utrolig tynd
![Shocked :o](https://fjerkrae.dk/prod/Smileys/default/shocked.gif)
Skidt pyt, tænkte jeg. Jeg laver dem da bare som marengsbunde i tærtefad. Fint Marianne fortalte at de kunne laves i microovn. Så der blev det ene fad sat ind, og hold da op, hvor det blev en usædvanlig høj marengs
![Shocked :o](https://fjerkrae.dk/prod/Smileys/default/shocked.gif)
Så jeg tænkte den nok var færdig, og tog den ud. Og hold da op, hvor blev den da bare flad igen
![Shocked :o](https://fjerkrae.dk/prod/Smileys/default/shocked.gif)
Nå, når fadet i ovnen er færdig, så kan microovn-fadet komme i ovnen og blive færdig dér
![Wink ;)](https://fjerkrae.dk/prod/Smileys/default/wink.gif)
Nu er jeg bare enormt spændt på hvordan det hele smager
![Grin ;D](https://fjerkrae.dk/prod/Smileys/default/grin.gif)
Skidt med hvordan det ser ud, men jeg synes ikke jeg vil servere det for gæster, ellers havde I alle været hjerteligt velkommen til hjemmelavet is med marengs til