Tusind tak for jeres svar. Som sædvanlig er mine talenter ikke gode i et køkken. Jeg har lige lavet marengs nogenlunde efter Preben R´s opskrift. Dog havde jeg ikke så meget sukker hjemme, men sukker er vel sukker tænkte jeg, så jeg blandede rørsukker i opskriften

Da jeg havde tilsat det sidste sukker, og mandler og chokolade, så blev blandingen bare utrolig tynd

Skidt pyt, tænkte jeg. Jeg laver dem da bare som marengsbunde i tærtefad. Fint Marianne fortalte at de kunne laves i microovn. Så der blev det ene fad sat ind, og hold da op, hvor det blev en usædvanlig høj marengs

Så jeg tænkte den nok var færdig, og tog den ud. Og hold da op, hvor blev den da bare flad igen

Nå, når fadet i ovnen er færdig, så kan microovn-fadet komme i ovnen og blive færdig dér

Nu er jeg bare enormt spændt på hvordan det hele smager

Skidt med hvordan det ser ud, men jeg synes ikke jeg vil servere det for gæster, ellers havde I alle været hjerteligt velkommen til hjemmelavet is med marengs til