Jeg slagter ogsaa mange paa 7-8 mnd, men for mange racer vil du faa et fyldigere bryst etter ett aar. Det er ofte vanskelig at have dem (hanerne) intil den alder. Dine Jerseys er vel et typisk eksempel. Jeg vil fortsette at slagte unge haner, men jeg holder 2-3 tilbage, de bliver saa Soendags/middag. Alle dem der skal blive Pasta/Curry/gryde-mad maa saa gaa tidligere, der er jo begrensed hvor mange haner jeg kan have her. RIR-bacerede krydsninge gaar i Curry, mens Croad Langshan samt Croad Bantams gaar i mildere retter som pasta. Saa beholder jeg etpar-3 store Croads. 6 timer i ovnen paa 125 grader, mmmm!
Dine Jerseys smager veldig ligt til mine Croads. Australorps ligner ogsaa endel, og haver mange af de samme egenskaber, fylder maaske brystet noget hurtigere. Jeg haver en 5,5 kilo Croad gaaende, han venter paa jul!