Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
america.png Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns

Nyeste

Forfatter Emne: Pålægsrester, et luksusproblem  (Læst 15745 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Jette Jensen

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 660
  • Grib dagen, timen, minuttet
Sv: Pålægsrester, et luksusproblem
« Svar #15 Dato: 10 Januar , 2011, 09:30 »

dagens ret i hønsegården var lammekroner og porrer

Lammekroner?  Til høns?  Det er min ynglings  ::)  Men I kan nok ikke spise det selv, hvis det har stået...  Det er faktisk noget svineri med buffet, når der går så meget til spilde... og folk i verden sulter.
Med venlig hilsen
Jette Jensen

0,0,0, men stadig med en drøm om sussex høner!

Offline marix

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 161
  • mig og danoise
    • www.marix.dk
Sv: Pålægsrester, et luksusproblem
« Svar #16 Dato: 10 Januar , 2011, 16:45 »
Lammekroner?  Til høns?  Det er min ynglings  ::)  Men I kan nok ikke spise det selv, hvis det har stået...  Det er faktisk noget svineri med buffet, når der går så meget til spilde... og folk i verden sulter.

ja, vi har selv fået det i 2 dage...min chef ville være sikker på at der var nok, for dem som skulle have det spiste meget sagde han...bare ikke nok ::)
idag har de fået et par kammuslinger, og det kan de bedre lide end lammekroner, men det kan jeg også selv, hehe.
du har helt ret i madspild er noget svineri. men det skal jo også se inviterende ud når man anretter. er flere gange blevet gjort opmærksom på af udenlandske venner at det er sjovt at danskere aldrig tager det sidste stykke kød, eller den sidste småkage når der bliver serveret.
og jeg tænker tit over det når jeg laver søndagsbuffet. hvis fadene ikke bugner, så går gæsterne udenom. og det skaber selvfølgelig spild. det eneste jeg kan glæde mig over er at nu får mine høns det, før røg det bare i skraldespanden...
vh marix
1,3,2 la bresse
0,2 brahma
0,0,1 brahma/la bresse