Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns america.png

Nyeste

Forfatter Emne: Skal jeg koge skindet med?  (Læst 571 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline fru Andersen

  • Bruger
  • Indlæg: 208
Skal jeg koge skindet med?
« Dato: 26 Januar , 2014, 13:10 »
Jeg har slagtet en gammel hane, som jeg vil koge suppe på. Skindet er helt læder-agtigt.
Skal jeg koge hanen med eller uden skind???

Jeg tænker ikke kødet er meget værd, men jeg håber at suppen bliver god ;o)
Med venlig hilsen
Lene

Offline Kokholm

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 167
Sv: Skal jeg koge skindet med?
« Svar #1 Dato: 26 Januar , 2014, 13:21 »
Kog det med skindet på og fjern så skindet efterfølgende. Kødet mister mindre saftighed hvis du lader skindet sidde med det (begrænsede) fedtlag der sidder i underhuden på en hane. Kødet kan, skåret i små bidder, fint bruges til både pie, tarteletter og (karry)hønsegryde med ris eller hvad man kan lide til den slags.
Sonja