Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
america.png Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns

Nyeste

Forfatter Emne: partering kvæg  (Læst 1382 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline kristiank

  • Bruger
  • Indlæg: 2 831
Sv: partering kvæg
« Svar #15 Dato: 18 Februar , 2013, 22:47 »
rasmus jeg regner med alt der er rød er kød og kan hakkes, og fars kan man altid bruge

Offline pilegaarden

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 7 786
  • Erik
Sv: partering kvæg
« Svar #16 Dato: 18 Februar , 2013, 22:53 »
den ligger på 3-3,5 grader og de skal jo ha 71 graddage, kører fint nu i 2 uger , og det er lidt spændende og der er mange penge at spare

40 graddage er normalen for større dyr.

Ja selvfølgelig undskyld det var rettet på dig Erik. Tak. Og i er også godt tilfreds med arbejdet altså udover kødet?

Ja det er vi.
Og slagteren har været meget hjælpsom ifm at få slagtet denne tyr.
Han ville jo ikke væk hjemmefra.
Han var ikke til at lokke eller tvinge op i slagterens transport, så vi endte med at få ham 'lagt ned' på stalden, i overværelse af dyrlæge, trukket ud og løftet op på trailer med maskiner, og så kørt til 'brækning' hos slagteren indenfor den foreskrevne time.
Vi bruger også denne slagter til grise 2 gange om året. 
Mvh
Erik Andersen

Offline pilegaarden

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 7 786
  • Erik
Sv: partering kvæg
« Svar #17 Dato: 18 Februar , 2013, 23:09 »
@ Kristian

Jeg håber du så hvad jeg skrev om graddage. Er du i tvivl vil jeg foreslå at du checker med en slagter. Det vil være ærgerligt at få ødelagt en hel kvie ved at hænge den for længe.
Mvh
Erik Andersen