Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
america.png Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns

Nyeste

Forfatter Emne: partering kvæg  (Læst 1381 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline kristiank

  • Bruger
  • Indlæg: 2 831
partering kvæg
« Dato: 18 Februar , 2013, 09:29 »
er der nogen der har et godt link vedr partering af kvæg


Offline kristiank

  • Bruger
  • Indlæg: 2 831
Sv: partering kvæg
« Svar #2 Dato: 18 Februar , 2013, 22:19 »
tak det ser supergodt ud

Offline pilegaarden

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 7 786
  • Erik
Sv: partering kvæg
« Svar #3 Dato: 18 Februar , 2013, 22:32 »
Det er en glimrende vejledning. Vi havde også printet den ud inden vi fik tyren tilbage fra slagteren i lørdags. Vi fik dog ikke behov for vejledningen da han var skåret ud i de rette stykker, som var lagt i plastikposer, med små sedler på der angav hvad de enkelte stykker var.

Det måtte vi så selvfølgelig også betale for, men sådan er det jo.

Han smager iøvrigt fantastisk.  ;D Selvfølgelig, skulle man næsten sige.
Mvh
Erik Andersen

Offline kristiank

  • Bruger
  • Indlæg: 2 831
Sv: partering kvæg
« Svar #4 Dato: 18 Februar , 2013, 22:35 »
ja erik jeg får en kvie om 14 dage , og så skal hun jo hænge 3 uger i kølerummet, så skulle vi os ha til et års tid med guf

Offline pilegaarden

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 7 786
  • Erik
Sv: partering kvæg
« Svar #5 Dato: 18 Februar , 2013, 22:38 »
Kristian

Husk, tiden hun skal hænge afhænger af hvilken temperatur der er i kølerummet.
Mvh
Erik Andersen

Offline Fisker

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 320
Sv: partering kvæg
« Svar #6 Dato: 18 Februar , 2013, 22:38 »
Var det Kurt Greve der skar ud?

Rasmus

Offline pilegaarden

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 7 786
  • Erik
Sv: partering kvæg
« Svar #7 Dato: 18 Februar , 2013, 22:40 »
Rasmus.

Jeg antager at spørgsmålet var rettet til mig.

Nej, det var Steen Enggaard (tror jeg han hedder) i Lundby.
Mvh
Erik Andersen

Offline kristiank

  • Bruger
  • Indlæg: 2 831
Sv: partering kvæg
« Svar #8 Dato: 18 Februar , 2013, 22:42 »
 den ligger på 3-3,5 grader og de skal jo ha 71 graddage, kører fint nu i 2 uger , og det er lidt spændende og der er mange penge at spare

Offline Fisker

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 320
Sv: partering kvæg
« Svar #9 Dato: 18 Februar , 2013, 22:42 »
Ja selvfølgelig undskyld det var rettet på dig Erik. Tak. Og i er også godt tilfreds med arbejdet altså udover kødet?

Rasmus

Offline Jane Nygaard Pedersen

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 108
Sv: partering kvæg
« Svar #10 Dato: 18 Februar , 2013, 22:43 »
kristiank, husk at skære mørbraden ud som det aller første, har før hørt at folk bare går igang, og så glemmer de mørbraden, og så er den måske allerede skåret/savet i ;)

Offline kristiank

  • Bruger
  • Indlæg: 2 831
Sv: partering kvæg
« Svar #11 Dato: 18 Februar , 2013, 22:43 »
her er slagteren mig, i egen høje person

Offline kristiank

  • Bruger
  • Indlæg: 2 831
Sv: partering kvæg
« Svar #12 Dato: 18 Februar , 2013, 22:45 »
mørbrad hvad er det *e *e

Offline Fisker

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 320
Sv: partering kvæg
« Svar #13 Dato: 18 Februar , 2013, 22:45 »
Hvis man har plads og er god til at bruge de ukorente udskæringer giver det meget god mening at købe et helt dyr også selvom man ikke selv har opfodret det. Men det sidste giver et ekstra plus.

Rasmus

Offline Fisker

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 320
Sv: partering kvæg
« Svar #14 Dato: 18 Februar , 2013, 22:47 »
Og er det kun til eget brug betyder det heller ikke ligeså meget om udskæringen bliver helt nøjagtig