Når den sidste "glasur" på ægget mangler, hvad er det så tegn på eller mangel af??
Vores ene høne dels smider æggene når hun sidder på pind, eller ind imellem lægger dem udenfor, sidste er kun sket få gange.
Æggene virker meget tyndskallede og ru i overfladen, og går meget nemt i stykker, dvs. 9 ud af 10 gange går hendes æg i stykker når hun smider dem fra den 10 cm høje pind hun sidder på

Enkelte gange lægger hun dem dog i reden, og så er de fine fine og glatte med normal tykkelse skal

Det virker næsten som om hun ikke når at lave æggene færdige før de ryger ud?
De får velafbalanceret foder, stor hønsegård med græs osv., fri adgang til skaller osv osv. som der står i forskrifterne herinde.
Hønen er fra 2011, så hun burde vel stadig lægge gode æg.....
Hun har haft en ordentlig omgang utøj da jeg fik hende og siden en enkelt dag med galoperende diarré, begge dele kom der hurtigt styr på.
Nogen bud til hvad der er galt eller hvad der kan gøres for hende?