0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.
Først og fremmest - tusind tak for den varme velkomst, hvor er det da rart at vide der er et sted man kan stille alle de spørgsmål man sådan får især i begyndelsen...Hmmm..... Der er da godt nok meget at sætte sig ind i! Nå, men den første flok er jo bestilt, og jeg vælger at tro det bedste om dem indtil de gør sig fortjent til andet! Det er jo mest for at få æg (jeg bager ret meget, og der står en hel flok familie og venner og glæder sig til at få økologiske æg) så vi holder os lige til 'produktionsdyrene' i hvert fald i begyndelsen. Er dog lidt ked af at høre de ikke skulle være det beste mht spisning, men mon ikke sådan en alligevel giver en god suppe? Nu har vi heldigvis lavet både hus og gård ret rummelige, så vi efterhånden kan variere flokken - det lyder som en fin ide med chokoladebrune æg også! I mellemtiden - siden der nu ER plads og vi gerne vil have de famøse blå æg - vil jeg så gentage det oprindelige spørgsmål, nu med en lille ændring: hvor kan jeg købe 2 stk araucana i nærheden af Esbjerg? Eller 3 hvis det endelig er.... så de kære kluk har hinanden og ikke føler sig 'henpecked'