
De elsker jo deres guf

. Og det er fedende, det ved jeg bestemt. Jeg tænkte mere på deres basisfoder - om jeg skulle give dem andet, i et andet forhold eller om det er ok det de får nu. I begyndelsen blandede jeg både byg, havre, piller, majs og hvede sammen, men det sidste års tid har de kun fået hvede, piller og majs, mest pga. tilgængeligheden.
Jeg var/er også lidt bekymret for om der mon kunne være andet i vejen. Utøj, sygdom... Ja hva' ved jeg. Flere af hønsene er nærmest helt grå i fjerdragten og kammen, og jeg tror ikke de lægger æg trods de ikke er fyldt 2 år endnu. Til gengæld stortrives de, så de får selvfølgelig lov til at være glade høns i gården, selv om de ikke bidrager med æg

.
Og ja, ja, ja... De får lov til at guffe videre i snask fra kokkens køkken

. I dag har de fået rullepølse, salami, skinke, kyllingepølse, stegte kartofler og salat

.
Vi slagtede hanekyllinger i efteråret, og der var pænt med gult fedt på dem. Her er et billede af kråsen fra en af dem, men om der er mere fedt her, end på andre hjemmeslagtede kyllinger ved jeg ikke - gør I?
Og så lige et billede af min lille araucanaflok med dagens "platte"

.

