Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
america.png Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns

Nyeste

Forfatter Emne: Spørgsmål til kokkene eller husmødrene  (Læst 988 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline lisbethpilkjær

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 228
Spørgsmål til kokkene eller husmødrene
« Dato: 19 Juni , 2011, 19:37 »
Vi har pladsproblemer og har prøvet at sælge vores ene kok med et par damer, men ingen vil have ham.

Så tænker vi at aflive ham. Da vi jo her i huset ikke kan spise vores egne fjerkræ ville vi så forære ham til naboen.

MEN han er fra sidste sommer, er han så for sej at spise?

Offline alma

  • Bruger
  • Indlæg: 168
Sv: Spørgsmål til kokkene eller husmødrene
« Svar #1 Dato: 19 Juni , 2011, 20:34 »
Vi har spist et par haner fra sidste år og de var ikke seje de var lige tilpas.
Malene

Offline lisbethpilkjær

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 228
Sv: Spørgsmål til kokkene eller husmødrene
« Svar #2 Dato: 19 Juni , 2011, 20:36 »
Hvordan behandlede i dem efter slagt? Lod i dem ligge og modne ? Hvor lang tid skal man regne med i stegetid/kogetid?

Offline Christina

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 3 300
  • Alle burde have en 2-årig...
Sv: Spørgsmål til kokkene eller husmødrene
« Svar #3 Dato: 19 Juni , 2011, 20:38 »
Bare sig de skal koge ham i 5-6 timer i en dejlig suppe, så skal han nok blive mør ;)

Offline Henriette Hall

  • Bruger
  • Indlæg: 3 903
    • fruen-af-ruevej.blogspot.com
Sv: Spørgsmål til kokkene eller husmødrene
« Svar #4 Dato: 19 Juni , 2011, 20:57 »
Hane i rødvin er da en dejlig traditionel ret, og spiritussen mørner kødet. Han skal simre så længe at kødet falder fra benene.
www.fruen-af-ruevej.blogspot.com
Barneveldere. Stor sort dobbeltsømmet
1,9 New Hampshire. Store.
1 Dansk Landhøne. Stor.
2 røde kastrerede hankatte, en sort og hvid hittemis , 2 sønner og lejlighedsvis 1 sømand/ægtemand. ;)

Offline jes.l.h

  • Global Moderator
  • Indlæg: 2 026
Sv: Spørgsmål til kokkene eller husmødrene
« Svar #5 Dato: 19 Juni , 2011, 22:20 »
hoved og overfrakke af. Motor og geakasse ud og gemmes. Stil hansen i køleskab et par dage. Brun hanen i en gryde sammen med bacon og div grønsager, hæld en flaske vin over(spæd evt med bouillion til det netop dækker) Lad simre ved svag varme 1-2 timer. jævn væden og spis med nye kartofler til..MUMS *o
S-K+B-K maran
Mookee i brun
Thüringer skjolddue i gul og sort
medlem af www.maranklub.dk

Offline morAnna

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 1 499
Sv: Spørgsmål til kokkene eller husmødrene
« Svar #6 Dato: 19 Juni , 2011, 22:24 »
hoved og overfrakke af. Motor og geakasse ud og gemmes. Stil hansen i køleskab et par dage. Brun hanen i en gryde sammen med bacon og div grønsager, hæld en flaske vin over(spæd evt med bouillion til det netop dækker) Lad simre ved svag varme 1-2 timer. jævn væden og spis med nye kartofler til..MUMS *o
thi hi hi- lyder som "håndværker tilbud"
velbekomme
høns, ænder, hunde, katte...