Simremad !Lav store portioner af dejlig simre mad, der udnytter de billigste stykker kød.
Sådan en bovsteg skåret i store tern, brunet og simret i 3 timer sammen med Løg, hvidløg, tomater, gulerødder, krydderier og hvad man ellers kan finde på at putte i det smager helt forrygende.
Vi laver det de lørdage hvor vi alligevel er hjemme, og så laver vi til mange dage ad gangen.
Det tager ikke lang tid at lave, det skal bare stå lang tid på komfuret.
Undgå Madspild.Der bliver kasseret utroligt meget mad hvert eneste år, og det er noget svineri for nu at sige det lige ud. Mens vi i Danmark går og smider ud for 16 milliarder, er der andre l
andre hvor de ikke har råd til at købe mad fordi vi med vores kæmpe forbrug,driver priserne i vejret.
http://www.stopspildafmad.dk/Brug sæsonens råvarer.Hvem siger vi skal have en skål frisk salat med friske tomater og agurker midt om vinteren ? Det er meget billigere at bruge sæsonens grønt, såsom rodfrugter og kål. Og jo det kan man sagtens få meget læker mad ud af.
Dyrk egne grøntsager.Har du kun lidt plads til rådighed, så dyrk det du godt kan lide med som er dyrt at købe. Frisk salat kræver ikke meget plads, og skal der salat på bordet hver dag i sommer halvåret, så er der mange penge at spare.
1 squashplante kan forsyne en hel familie.
Har man mere plads og er man villig til at ligge lidt arbejde idet, så er der ingen grund til at købe grønt i sommerhalvåret, man henter det bare i haven.
Har du ikke noget jord, kan friske sommergrøntsager købes i kassevis om sommeren. Bønner kan fryses
Tomater kan henkoges, eller har man meget plads i fryseren, så bare put dem i hele. De mister faconen når de tør op, men kan sagtens bruges i vinteres gryderetter.
Bortset fra det kan jeg kun tilslutte mig tidligere indlæg om storindkøb, madplan, planlagte indkøb og andre snusfornuftige ting.