hmm...nu har jeg prøvet at læse linket 3 gange, og alle gange er internettet lukket ned og jeg har måtte starte forfra.
så med fare for at anbefale noget der allerede er anbefalet, kaster jeg mig ud i det

jeg er helt med på at torsk og smør går som hånd i hanske, men denne her variation er også god:
½ stk selleri, skrællet, skåret ud og kogt rigtig mør.
½ pk smør smeltes og brunes, lad det brune godt af uden at brænde på
blende, blende og smag til med salt og peber
rødbeder skæres i brunoise (små ensartede tern), ristes i smør på panden eller bages i ovnen til de er let møre. må gerne stadig have lidt bid.
1/3 eddike (gerne en lækker kirsebæreddike eller måske blommeeddike kan findes i polen)
2/3 olie (koldpresset raps eller oliven)
1 spsk. kapers
½ bdt frisk dild, hakket grovt
s+p
eddike, olie, kapers og dild blandes og hældes over de varme rødbeder.
hvis du kan få fat i noget bacon i en god kvalitet, og skære tynde skiver, som du rister i ovnen, til det er helt sprødt, dog uden at det er brændt. bare til at pynte retten af

jeg ville servere aspargeskartofler med dild (smør) til retten, velbekomme
