Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns america.png

Nyeste

Forfatter Emne: Tilbehør til torskefilet  (Læst 821 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline manniken

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 148
Tilbehør til torskefilet
« Dato: 29 December , 2010, 17:57 »
Ja som overskriften siger: Jeg leder efter noget egnet tilbehør til torskefilet til nytårsaften. Som nævnt i anden tråd bor jeg i Polen og har 600 km til nærmeste friske fisk. Så derfor torskefilet. Jeg Planlægger en hvid sovs med senneP og Peberrod, kan dog ikke få fieskesenneP her. Hvad mener i om ovnbagte rødbeder? Andre ideer er meget velkomne

Tommy

Offline Klausen

  • Bruger
  • Indlæg: 224
Sv: Tilbehør til torskefilet
« Svar #1 Dato: 29 December , 2010, 18:46 »
Prøv at google det giver til tider nogle helt vilde opskrifter som bare er gode.

http://www.google.dk/search?hl=da&source=hp&q=torskefilet&aq=0&aqi=g10&aql=&oq=torskefi&gs_rfai=

thorleif

  • Gæst
Sv: Tilbehør til torskefilet
« Svar #2 Dato: 29 December , 2010, 19:11 »
Har du tilgang til Aeg?
Isaafald, den BEDSTE savs til torsk er smeltet smoer (Mindst 50 gr pr person) med ophakket haardkogt aeg i. TOP!
Jeg er egentlig Norsk.

Offline manniken

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 148
Sv: Tilbehør til torskefilet
« Svar #3 Dato: 29 December , 2010, 19:50 »
Ha Thorleif

Tak, vi snakker altså rigeligt smør? Og hvor mange æg ?

Jaa google kan man men det er nu mere tilbehør jeg er ude efter

Offline marix

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 161
  • mig og danoise
    • www.marix.dk
Sv: Tilbehør til torskefilet
« Svar #4 Dato: 29 December , 2010, 22:11 »
hmm...nu har jeg prøvet at læse linket 3 gange, og alle gange er internettet lukket ned og jeg har måtte starte forfra.
så med fare for at anbefale noget der allerede er anbefalet, kaster jeg mig ud i det  :)

jeg er helt med på at torsk og smør går som hånd i hanske, men denne her variation er også god:

½ stk selleri, skrællet, skåret ud og kogt rigtig mør.
½ pk smør smeltes og brunes, lad det brune godt af uden at brænde på
blende, blende og smag til med salt og peber

rødbeder skæres i brunoise (små ensartede tern), ristes i smør på panden eller bages i ovnen til de er let møre. må gerne stadig have lidt bid.
1/3 eddike (gerne en lækker kirsebæreddike eller måske blommeeddike kan findes i polen)
2/3 olie (koldpresset raps eller oliven)
1 spsk. kapers
½ bdt frisk dild, hakket grovt
s+p
eddike, olie, kapers og dild blandes og hældes over de varme rødbeder.

hvis du kan få fat i noget bacon i en god kvalitet, og skære tynde skiver, som du rister i ovnen, til det er helt sprødt, dog uden at det er brændt. bare til at pynte retten af  /o
jeg ville servere aspargeskartofler med dild (smør) til retten, velbekomme :)
vh marix
1,3,2 la bresse
0,2 brahma
0,0,1 brahma/la bresse

Offline manniken

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 148
Sv: Tilbehør til torskefilet
« Svar #5 Dato: 30 December , 2010, 15:34 »
Takker ærbødigst, det skal bare prøves. Igen tak og i alle ønskes et godt og lykkebringende nytår! Må i få alle jers dyreønsker opfyldt!

Tommy