helt klart langtidsstege og gerne dagen før evt så stresser du ikke så meget juleaften

Det har vi ofte gjort da vi ikke kunne have to ænder i ovnen på en gang.
Et godt trick til det med skyen og sovsen er at helde alt stegevæden gennem en sigte i en lille gennemsigtig glasskål, put et par dråber sovsekulør i og lad det stå til det har delt sig. Så tager du en engangs sprøjte og sætter ned til bunden af skålen og så er det ellers bare igang med at suge stegevandet (hvad fanden er det nu det hedder) op og fedtet vil stadig ligge i overfladen, skide smart ikke

Anden fylder du godt om med saltede svesker og æbler og salter den godt udenpå også. 125* i ca 4-5 timer alt efter hvor stor bæstet er

sovsen skal altså være på den fede måde juleaften hjemme hos os, så halv stegemargarine og halv andefedt smeltes og mel tilsættes, rør imens du hælder det der vædske som jeg stadig ikke er kommet på hvad hedder tilsæt gerne lidt koncentreret rød saft eller væde fra rødkålen.
og put lige en stor skefuld honning i sukkeret til de brune kartofler så kører det for dig.
Men lav anden dagen før så har du ro på juleaften så skal den bare lige varmes godt op. Det bliver den altså ikke ringere af
Gæt hvem der ikke har lyst til spagethi og kødsovs ligenu :/