Puha det er en grim ting med de kære burhøns. Men så længe nogen køber dem så er der jo burægsproducenter

.
Jeg selv købte buræg før i tiden. Men for et par år siden var der et program med Jamie Oliver i tv hvor han viste de forskellige forhold forhold for de forskellige typer høns. Der var også om slagtning af kyllinger og voksne høns. Puha mn skal være hjerteløs for ikke at blive påvirket.
Fra den dag købte jeg kun og kun frilandsæg og økoæg. Jeg kunne slet ikke klare tanken om de forhold de stakkels burhøns havde. Og vi er glade for æg her så min lokale spar gik fra 6stk økoæggebakker til 10stk hahaha

jeg kom jo flittigt. Jeg har engang også kommet hjem med 12 øko æg jeg havde givet 40 kr for og kæresten rystede på hoved. Jeg måtte jo være skør det er bare æg? Nej der er mere til det end en hvid skald med indhold. Æggene er jo betydeligt bedre og jeg sover squ bedre om natten når jeg køber økoæg.
Vi har så nu endelig selv fornøjelsen af 1.4 landhøns og hvor er deres friske æg bare top klasse! De farver maden og smager af mere

..
Jeg holder heller ikke min mening for mig selv hvis nogen vil tage ægge snakken med hoved inde i køleskabet over i spar. Jeg holder på min mening, men når det er sagt så kan jeg godt se at for nogen (mange) er det jo PRISEN som de ser og hvorfor give en halv gang mere for æggene. Så det med priser er til burhønsenes bagdel...
