Dog forstår jeg ikke helt.. Jeg skal skære omkring kloaken, hvad pokker er det?
Kloaken = rumpen

Læg et snit på 5- 6 cm på tværs af hønen, ca. 1- 2 cm nord for rumpen "hullet"

når du har hul gennem skindet finder du tarmen og skære rundt om rumpen, således at endetarmen er skåret fri.
I den anden ende af hønen kan du også lægge et snit på tværs for ar fjerne kroen, men den kan også fjernes gennem halshullet når hovedet er væk, ofte tager man foder væk fra slagtehøns 24 timer før slagtning, så sviner det ikke så meget hvis man for skåret hul nogen steder, men pas på galdeblæren, det er den lille grønne blære der sidder på leveren, den må der IKKE gå hul på... Den fjernes når indmaden er ude ved at finde strengen der fører op til den, klem strengen sammen, riv den over, og træk forsigtigt blæren af leveren.
Hvis i er to om at slagte, og du er usikker med øksen, kan den ene bedøve hønen, den anden klipper så hovedet let og elegant af med en grensaks.