Ja det er et kæmpe paradoks. Jeg kæmper/kæmpede stadig med det da jeg var vegetar ca. fra 13 års alderen til i starten af tyverne. Nu spiser jeg så altså fisk så kan ikke sige jeg er vegetar.
Fisk lever generelt et godt liv i frihed og en dag bliver de så hevet op af havet og ender på tallerkenen. Og Så skal jeg indrømme at jeg elsker smagen. Jeg spiser også skaldyr. Nuvel, nu er jeg så blevet ældre og har fået øjnene mere op for naturens kredsløb. Dyrker man have har man brug for gødning- det får man udemærket fra høns.
Men når man er hønseavler så må man leve med et overskud af haner. Og da jeg har valgt at jeg gerne vil prøve at være det, så må nogle af hanerne ende i gryden. Jeg ser faktisk frem til det, selvom det bliver hårdt! Det er smukke, rare dyr jeg har. Men det vil så være 5 stk. sunde, glade dyr- og 5 stk. papkyllinger som familien ikke skal købe i supermarkedet

Men som sagt, det bliver hårdt. Især første gang.