« Svar #19 Dato: 14 August , 2012, 14:22 »
Ja selvføglelig!
Skildpadde-mousse:
6 Toms skildpadder (de store)
½ liter piskefløde
Skildpadderne smeltes i en gryde sammen med fløden ved lav varme. Når det hele er godt smeltet og blandet sammen sættes det til afkøling i køleskab.
Massen piskes til mousse.
Hindbær-mousse:
250 g frosne hindbær
1 spsk sukker
kornene fra ½ stang vanille
2 dl yoghurt naturel
½ liter piskefløde
evt 4-6 blade husblas
Bærrene tøes op og moses ud med sukker og vanille (her tilsættes evt smeltede husblas). Yoghurten røres i. Fløden piskes MEGET stiv (lige før det bliver grynet), og den vendes i hindbærrene.
Karoline

Logget
Stor Wyandot, stor Orpington, Australorp, stor maran, blandingshøner, brahma, Jersey kæmper i en blandet flok til hygge og æg (1,27).
3,7 MEDK (sort sølvbrystet) til udstilling.
2,8 Sort dværg kochin (1,3 glat og 1,5 krøllet) Min store datters, til udstilling
0,0,6 hvid, silkefjeret chabo
0,3 dejlige døtre (8, 12 og 15 år)
Medlem af: Sydhavsøernes fjerkræklub, maranklub, Kochinklubben, kamphønseklubben, DFfR