Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns Hønsekalender america.png

Nyeste

Velkommen

Danmarks største Internetportal om fjerkræ

Dansk Fjerkræ Forum er stedet for alle der holder fjerkræ som hobby.

Det er fuldstændig gratis at være med, og vi bestræber os på at samle de ca. 80.000 familier i Danmark, der holder hobby og hyggefjerkræ, og skabe et netværk via internettet alle fjerkræfolk i Danmark kan samles om.


Sider: 1 ... 38 39 [40]

Sussex ,JanR
18 kommentarer
Fantastisk billede af Aalestrup
9 kommentarer


Foto: Eugen Nagy
32 kommentarer

Fotograf: Mette Nygaard, billede fra Faxe & Møn udstilling 2009
40 kommentarer


Det er nu ved at være et år siden, vi startede forfra med Dansk Fjerkræ Forum og dannede denne nye portal. Hurtigt kom der nye brugere til, med aktuelt mere end 1000, om end ikke alle aktive, men dog tilmeldte brugere.

Ud over den store tilgang af medlemmer, er der sket mange gode tiltag; leksikon er vokset med flere og mere uddybende artikler, og ikke mindst en velajourført racebeskrivelse og liste. Vi har fået vel nok Europas største fjerkrægalleri – takket være alle jeres skønne billeder og vedvarende energi til at tilføje nye og gode fotografier. Blokken er vokset sig stor og er et spændende sidestykke til debatten i forum.

Heldigvis er der stadig ting at forbedre og udbygge, artikler der skal skrives og holdes ajour, nye hønseracer kommer til og næste skridt på avlerlisten skal være svømmefugle og andet fjerkræ.

Har du forslag til andre gode ting, så sig endelig til.

Var det ikke for jer, kære brugere, både jer der kommer næsten dagligt og jer vi ser en gang i mellem, var der dog slet intet forum. Vi vil derfor gerne i hele staben bag, sige alle 1000 tak for et godt år; gode debatter, god og gavnlig viden, gode udfordringer, som sagt billeder og alle mulige andre dejlige bidrag til vores alle sammens side. Tak for den gode tone og det gode humør, der
...

Læs mere

30 kommentarer
Sider: 1 ... 38 39 [40]