Creme Brûlée!
Se link her: http://www.kvalimad.dk/opskrifter/creme-brule
og faktisk kan det imponere hele venneskaren "Uha klassisk fransk dessert" og man kan få lov at stå og lege med bunsenbrænderen. Den til lejligheden i Imerco indkøbte, er desværre ikke ret god, så nu ønsker jeg mig en større/mere driftsikker. Og teenageknægten synes det er det bedste han nogensinde har smagt. 
Kvalimad.dk - det kan vi li'

Måske sidder der en lille dims til at stille på lufttilførslen på din bunsenbrænder

- hvis mængden af luft ikke er korrekt, bliver flammen ikke varm nok.
Her i huset bruger vi æggene til pandekager, æggekager, lagkager, chokolademousse, fromager, is, gratiner, mayo, bearnaise

vafler, muffins, marengs osv osv. Vi har vist hang til søde sager i husstanden

Både høns og kyllinger får en masse hårdkogte æg, og den ene hund er helt vild med rå æg - sjovt at se, hvordan hun meget forsigtigt dasker hul på ægget med poten (en stor hund på 45 kg).
(og alligevel er vi af og til ved at drukne i æg...)