Jeg vil os' ha' kaniner!!!!
For mums, de smager da bare godt.
Da jeg boede i København (læs: i nærheden af Irma) købte jeg ind i mellem kanin - fransk og til overpris
) - i mangel af bedre.
Yndlingsopskriften er som følger (kan sikkert også findes på irma.dk)
1200g kanin
200g dijonsennep
50g smør
4 til 5 hele hvidløgsfed (og gerne maaaange flere
)
4 dl hønsebouillon
1,5 dl piskefløde
salt og peber
del kaninen i mindre stykker.
smør stykkerne med et godt lag sennep, og læg dem i et ildfast fad.
fordel smør og læg hvidløgsfeddene ved.
stilles i en 200 grader varm ovn i 20 min.
hæld halvdelen af bouillonen ved og steg videre i 30 minutter.
hæld væden fra og kog den med resten af bouillonen og piskefløden til den er jævn - smag saucen til med sennep, salt og peber.
server med de hele hvidløgsfed.
jeg spiste vist som regel bare kartofler og f.eks. en bønnesalat til, men i opskriften anbefales kogte Puy linser og brød...
manner hvor blev jeg sulten nu!