Ja, øv - håber den anden klarer det! Og bliver en høne for så kan den måske være med til at besvare nedenstående:
Mens jeg har læst denne tråd, er jeg kommet i tanke om de æg jeg købte da jeg boede på Nørrebro. Da købte jeg altid mine æg hos den lokale ostehandler på Jagtvej. Det gjorde jeg, fordi de var store og friske og kom fra en af ostehandlerens bekendte, så han stod inde for, at de var produceret af fritgående høns - altså rigtig fritgående med masser af plads.
Æggene indeholdt meget ofte - især om foråret to blommer. Det var så tit, at det nærmest blev noget jeg kalkulerede med, når jeg skulle bage.
Jeg har læst i en anden tråd, at det oftest forekommer med unge høns eller ved æglægningens start. Men i dette tilfælde var det nærmest mere reglen end undtagelsen! Ind imellem fik jeg helt dårlig samvittighed ved tanken om de stakkels høns, som skulle lægge disse kæmpeæg

Hvad kan det skyldes? Arv? Foder? Meget unge høns? Nogen bud
