Som en hyldest til kyllingen som er den ret de fleste
danskere spiser til aftensmad, så viser Netflix i dag, den 1/4 en meget rost film fra 2014 om den stegte kylling.

Udsendelsen bringes med dansk tale af en anerkendte danske forsker og ph.d. i fjerkræfysiogmi,
Poul Try fra Videncenter for Sundhed og Fødevarer (Vifsof). Sidste år var den et stort hit i USA og der forventes lignende seertal i Danmark.
Vi har fået lov til at bringe en lille forsmag på herlighederne. Se her og nyd synet og smut over på Netflix og se filmen om den roterende kylling på spid. Den er kun tilgængelig i dag

Men der er skam mere at glæde sig til.
Poul Try og Netflix er i samarbejde med den kendte Chicken Art Director Tijane P i fuld gang med efterfølgeren til dette superhit. Hvad kunne være mere naturligt som efterfølger til en film om tilberedning af kyllinger end en film om udrugning af kyllinger. Helt i tråd med f. eks den berømte norske
togfilm på 7 timer, så er dette her en film der skal sættes tid af til at nyde. Som bekendt tager en udrugning 21 dage.
Helt, helt ekslusiv bringer vi her en teaser for den med spænding imødesete film, der forventes at have premiere næste år den 1/4
https://youtu.be/0I6_LmPioNY