Jo Kirsten

De blev nemlig sprøde da de kom ud

men på det tidspunkt var de brændt i bunden og smagte af pommeren til! Om igen, og denne gang lidt mindre lakridssauce, for den er dælme
stærk 
Lene, den med nødder og marengs tog jeg fra en opskrift her i tråden

Jeg bruger:
4 æggehvider
200 g. sukker
en god håndfuld hasselnødder som jeg river på det grove jern i en råkostmaskine
hakket mørk chokolade, mængde efter lyst
Pisker først hviderne stive i min røremaskine, og hælder sukker i lidt af gangen...det rører længe...
Tilsidst vender jeg nødder og chokoladen i, sætter dem på bageplade med en spiseske og bager dem på 130 g. ikke alt for længe... ellers blir de så tørre at de splintrer i 1000 stykker når man skal spise dem

har ikke styr på tiden, men det er nok ikke mere end en ½ time. Test det ved at brække en bid af og smag når den er KOLD!
