Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns america.png

Nyeste

Forfatter Emne: Kogetid for æg  (Læst 546 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Jesper E

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 53
Kogetid for æg
« Dato: 23 Februar , 2012, 16:25 »
Hvis man jager perfektion er her redskabet til det perfekte kogte æg
http://www.mn.uio.no/kjemi/tjenester/kunnskap/egg/
2,1 Silkehøns
1,2 laksefarvede Farverolles
1,3 Lys Sussex
0,3 nougat Sussex. (Blanding af Sussex og Mønsk hane)
1,0 undulat
1,0 Golden retr,iever
1,1 søde børn
0,1 sød kone

Offline todda

  • Bruger
  • Indlæg: 297
Sv: Kogetid for æg
« Svar #1 Dato: 23 Februar , 2012, 17:07 »
ØØ  jamen det lyder da nemt nok,så det gør vi herefter ;D ;D ;D
1.6 amrock,0.2 australorp,2.6 araucana   ,3.9 silker,1.1 chabo, 2,5 welsumer,4.12 færøske ænder,.

Offline Steen S. Nielsen

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 112
Sv: Kogetid for æg
« Svar #2 Dato: 23 Februar , 2012, 19:37 »
Det er simpelthen en morsom æggestok.  :D Man kan faktisk bare ved at køre ægget op i størrelse på computeren, så det passer med det æg, der skal koges, måle ægget af direkte på computer. Min kjære mors anbefaling, som jeg fik med på vej ud af døren til mit barndomshjem, om 5 minutter for et blødkogt æg direkte i kogende vand, holder fint. Her taler vi jo så om et almindeligt hønseæg. 14, 5 cm om "maven". Det med langtids"kogning" v. 65 grader i 10 timer med en hård blomme og flydende hvide som resultat, er jeg nok ikke helt klar til. Det må være noget for nordmænd! Jeg vil rundsende dette nyttige redskab til vennerne. Tak for det. /o
Vild med store tværstribede Plymouth rock og dværgkochin