Ja, men jeg har nu endnu ikke brugt egne æg til glasur. Ved ikke om jeg tør
Jeg tror ikke du behøver at være så nervøs for at bruge egne æg bare du sørger for at bruge rimeligt friske æg, og ikke lader kagen stå i flere dage efter den er lavet.
Jeg er sikker på at det er de 'frygtelige' historier fra aviserne der holder dig tilbage. 'To medlemmer af familie døde efter at have spist kiksekage' - først senere kommer det frem at kiksekagen havde stået i et køleskab en uges tid før de spiste de fatale stykker. Der var ingen oplysning om temperaturen i køleskabet.
Jeg spiser tatár med rå æggeblomme, rå fisk (sushi/sashimi), kiksekage, æggesnaps, you name it - som man siger, og har kun én gang i mit voksne liv oplevet en såkaldt racermave. Jeg tror bestemt ikke jeg er specielt hærdet, men forsøger at undgå at leve mit liv under en hermetisk lukket osteklokke, og vil umiddelbart anbefale andre at følge samme fremgangsmåde.
Jo mere sterilt vi lever, jo mere udsatte bliver vi når vi møder bakterier/vira/sygdomme (og dem kan vi altså ikke undgå at møde fra tid til anden). Når det er sagt vil jeg sige at god hygiejne i køkkenet/ved tilberedning af mad selvfølgelig ikke må tilsidesættes.