Man tager:
En høne, af dem, der alligevel ikke gider lægge æg mere
en gryde, fyld den op med høne og vand
1/4 af et mindre hvidkålshoved, rives groft/strimles
3 gulerødder, rives groft
1 porre i skiver
2 spsk olie
2 spsk god karry (madras)
en lille dåse kokosmælk
salt
½ pose stærk grøn karry, fås ofte i Netto til 5 kr, en lille aluminiumspose, 'Xing Fu' stir fry sauce.
Hønen koges ca. 3-4 timer. Derefter svitses i en anden gryde karry'en, og suppe, grøntsager og alt det andet tilsættes. Koges ca. 1 kvarter, mens kødet pilles af hønen og skæres i tern, inden det også kommes i gryden. Serveres med flutes eller ciabattabrød.
Suppen er et hit blandt kræsne teenagere her i huset, hvor klar suppe med boller har været 'yt' længe...
Hilsen Lone Aasted