Det med kyllingeraten op i vejret, kunne jeg rigtigt rigtigt godt tænke mig. Kan ved den søde grød ikke hitte ud af hvad præcist der gør at det bliver så skidt i min rugemaskine. Det med opbevaringen er nok noget af det, der er det nemmeste. Jeg gør også som der bliver skrevet med den spidse ende nedad, og æggebakken der bliver tippet hver aften og morgen. Sortering og udvælgelse af æg med rigtig form og farve. Det med en ru overflade har jeg ikke tænkt over. Så er der jo det at man ikke må lade sine svedige fingre "forurene" porerne på skallen. Det med opbevaringen i bestemt temperatur er jo kun for at hindre at fostrene udvikler sig indtil man har samlet ind. Hvis det bliver for varmt går de i gang med udvikling. Jeg har også fået kyllinger ud af køleskabsæg. Jeg mærkede dem for nogle år siden for at se hvad der kom ud af dem.
Det med Jørgen Liljensøe og hans bærfoder, kunne måske godt være interessant for mig, for jeg har en mistanke om at mine hønser måske ikke er helt så foderstand som jeg gik og troede. Jeg fik mange befrugtet æg ud af de indsamlede æg, men flere fuldbårne kyllinger døde i deres æg. Det har stået på i 3 år nu.
Jeg bruger både rugemaskine og skruk.