Velkommen,
Gæst
. Venligst
log ind
eller
registér
dig. Modtog du ikke en
aktiverings-e-mail?
1 Time
1 dag
1 uge
1 måned
Altid
Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
Hjem
Forum
Hjælp
TinyPortal
Leksikon
Galleri
Søg
Kalender
TinyPortal
Downloads
Staff List
Recent Topics
Log ind
Registrér
Dansk Fjerkræ Forum
»
Forum
»
Hønsegården
»
Hyggesnak
(Moderatorer:
ina.....
,
Hans-Kurt
) »
Friskslagtet and
Nyeste
Hvilket kryb har vores hø...
Fra
Gok
[15 Juli , 2025, 18:07]
Efterlyser Marc/Mark....
Fra
Egon
[14 Juli , 2025, 19:51]
God sommer til alle hønse...
Fra
Tanja Pedersen
[03 Juli , 2025, 09:17]
Rovdyrs sikring af gård
Fra
Connie K
[01 Juli , 2025, 14:12]
ingen vand
Fra
Gerda
[29 Juni , 2025, 23:25]
Se seneste billeder
Links
DFfR -racefjerkræ
Frit Fjerkræ
« forrige
næste »
Udskriv
Sider: [
1
]
Forfatter
Emne: Friskslagtet and (Læst 584 gange)
0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.
Storm-Olsen
Passiv bruger
Indlæg: 2 023
Friskslagtet and
«
Dato:
09 November , 2013, 19:03 »
Her ender ænderne altid i fryseren efter slagtning. Men er der egentlig noget i vejen for, at vi slagter en i morgen tidlig og steger den til aften?
Den behøver vel ikke hænge og modne for ikke at blive sej?
Logget
jes.l.h
Global Moderator
Indlæg: 2 026
Sv: Friskslagtet and
«
Svar #1 Dato:
09 November , 2013, 19:11 »
medmindre det er en ældre and, burde der ikke være noget i vejen for og spise den samme dag.
Logget
S-K+B-K maran
Mookee i brun
Thüringer skjolddue i gul og sort
medlem af
www.maranklub.dk
Udskriv
Sider: [
1
]
« forrige
næste »
Dansk Fjerkræ Forum
»
Forum
»
Hønsegården
»
Hyggesnak
(Moderatorer:
ina.....
,
Hans-Kurt
) »
Friskslagtet and