Min kone var på kontrol i et mindre svineslagteri, der fortalte de, at man havde tænkt sig at gøre det forbudt for mindre slagterier at producere fars og småkød hvis man ikke havde kæmpe fedt tanke osv. som de store slagterier, og at dette var en EU lov.
Men firmaet havde sendt en lobbyist til Brussel for at finde den lov, og det viste sig at den lov slet ikke fandtes, og det var Danish Crown der stod bag den falske lov, det kunne være fint hvis det var blevet vedtaget så var det jo en dansk lov lige pludselig.
Kunne man tænke sig en lignende situation omkring æggesalget?.
Det er jo ikke hjemme hønsene der bliver dyppet i de ulækre kar med salmonela smittet vand efter slagtning for at de skal blive lidt tungere inden salg.
jeg tror ikke de store firmaer kender nogen form for overbærenhed overfor konkurrenter... og det er alle der sælger æg og kyllinger. så glem alt om smitte risiko og andre sygdomme, i alle de sydlige land hvor solen skinner rigtig meget står æggene ikke på køl og kyllingerne ligger på disken med fødder og fjer på, da vi var på langfart spiste vi masser af den slags æg og fjerkræ og vi lever da endnu..... er danskerne ved at blive indbildt til at tro at alt hvad supermarkedet ikke sælger dør man af

