Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
america.png Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns

Nyeste

Forfatter Emne: blødende chokolade kage  (Læst 912 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline morildvej320

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 189
blødende chokolade kage
« Dato: 10 ſeptember , 2011, 17:08 »
her er som lovet opskriften på den bedste chokolade kage.
den serveres til vanille-is
man kan hvis man vil komme kirstebær/solbær/brombær i midten.

der bliver ca 20 stk ud af denne potion.
man kan se at de er færdige når hele toppen ser bagt ud.
mener jeg plejer at give dem mellem 10 og 12 min.
hilsen
michael

lykkelige ejer af
1.0 maine coon
0.1 norsk skovkat 130L saltvandsakvarium med div.levende skabninger 0.2 skånske blomstehøns og 0.4 hellevadhøns og 0.3 danske landhøns

Offline Jesper Arnecke

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 562
Sv: blødende chokolade kage
« Svar #1 Dato: 10 ſeptember , 2011, 17:19 »
Hvis man lige giver filen et .doc efter den er hentet, så bliver den lidt nemmere at åbne :)

Nuj jeg glæder mig til få lavet den og ikke mindst spist den! :D

Offline Henriette Hall

  • Bruger
  • Indlæg: 3 903
    • fruen-af-ruevej.blogspot.com
Sv: blødende chokolade kage
« Svar #2 Dato: 10 ſeptember , 2011, 18:04 »
Er der nogen der kan forklare hvorfor man tit skal bruge usaltet smør til kageopskrifter? Jeg plejer bare at bruge alm. smør, og det fungerer da fint.
www.fruen-af-ruevej.blogspot.com
Barneveldere. Stor sort dobbeltsømmet
1,9 New Hampshire. Store.
1 Dansk Landhøne. Stor.
2 røde kastrerede hankatte, en sort og hvid hittemis , 2 sønner og lejlighedsvis 1 sømand/ægtemand. ;)

Offline morildvej320

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 189
Sv: blødende chokolade kage
« Svar #3 Dato: 10 ſeptember , 2011, 19:11 »
tror det er fordi at de ikke vil have salt i dejen, men brug du bare alm smør, har selv lavet den med margarine, og det fungere også fint /o
hilsen
michael

lykkelige ejer af
1.0 maine coon
0.1 norsk skovkat 130L saltvandsakvarium med div.levende skabninger 0.2 skånske blomstehøns og 0.4 hellevadhøns og 0.3 danske landhøns

Offline Henriette Hall

  • Bruger
  • Indlæg: 3 903
    • fruen-af-ruevej.blogspot.com
Sv: blødende chokolade kage
« Svar #4 Dato: 10 ſeptember , 2011, 19:20 »
Mener nu tit at et meget lille nip salt er godt til chokoladekage. Har også hørt adskillige kokke udtale at der skal lidt salt i chokoladedesserter og kager for at fremhæve smagen.
Margarine kommer ikke inden for dørtærsklen her i huset. ;) Synes det er et forfærdeligt produkt. Men det er da billigt, og det er vist det eneste positive jeg kan sige om det.
www.fruen-af-ruevej.blogspot.com
Barneveldere. Stor sort dobbeltsømmet
1,9 New Hampshire. Store.
1 Dansk Landhøne. Stor.
2 røde kastrerede hankatte, en sort og hvid hittemis , 2 sønner og lejlighedsvis 1 sømand/ægtemand. ;)

Offline anndorte

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 22
Sv: blødende chokolade kage
« Svar #5 Dato: 10 ſeptember , 2011, 23:49 »
Jeg bager også jævnligt nogle småkager efter en Claus Meier opskrift. Der indgår også usaltet smør - hvorefter næste punkt i opskriften er lidt salt! Det har jeg heller aldrig helt fattet!
Hilsen Ann Dorte
1,2 stor gul orpington
0,1 australorp/maran
0,2 barnevelder
0,1 barnevelder/dansk landhøne
0,1 wyandot
1,0 hedemora
0,0,9 lys sussex
0,1 cairn terrier
0,2 katte
1,2 dværggeder
1,0 kanin
2,1 børn + 1 stk mand