Det med ikke at vaske æggene, er hovedsageligt et spørgsmål om, at få æggene til at kunne holde sig længere...
Og da det at hente friske landæg, jo lige som handler om at få æggene så friske som muligt, må det med holdbarheden jo være af langt mindre betydning... Der er ikke meget Fidus at at købe Friske Landæg, for så at lade dem blive gamle i Køleskabet... Så kunne man jo lige så godt købe godt renskrubbede små Buræg i Lidl... Som man endda ville kunne få meget billigere....
Så altså burde det med at vaske æggene, altså være absolut uden betydning...
Dertil kommer, hvis man nu venter med at hente æggene ind, og vasker dem lige før brugen... Har du faktisk gjort det bedst tænkelige, både for dig, dit køkken, og da sidst, men ikke mindst, også for Ægget.
Som faktisk ikke har behov for at optage plads i køleskabet.
Men generelt skrabes det værste af med en lille kniv... Og æggene pletvaskes så om aftenen, som de leveres næste morgen.
M.V.H....Benny..