Wanda: Jeg kan berolige dig med, at du slet ikke behøver at lære at drikke vin alligevel

Man kan også få hård spiritus på 3 liters bag in boxes nu

Så er du til rom og cola, blody mary, gin og tonic og sikkert også en masse fancy cocktails kan der komme ud af det?. Så bare smut en tur over grænsen. Og du vil kunne finde rom, vodka og gin på 3 liters boxe.
Idéen med hanen, kommer vel af sangen: "Da hønsehuset brændte, ville hanen ikke ud. Den baskede med vingerne, for den var hønefuld"

Malene, nu kan jeg se Pilegaarden kom mig i forkøbet med . Men det er lige godt det samme,.. Har på ingen måde viden om vine ,Andet end til husbehov. så kunne ikke have udtryk det bedre.. .

Jeg vil dog give ham helt ret i det han skriver.

.
Men det er jo en smagssag som vi jo alle nok kan blive enige i.
Se hvis det nu drejer sig om detaljer der er kælet om.. Så kan man jo blot tage til Lolland, og købe hans vine. Det er ikke sikkert de smager godt til prisen. Men det startede jo ud med en intens hobby.
Selv mormors kirsebærvin er jo også en der er kræset om.
Ofte tror jeg at det drejer sig om følelser og minder, der gør vi elsker det ene eller andet. Smagen/sanserne får os ofte tilbage til en hyggestund. Så er nok mere det, der gør vi syntes den ene eller anden ting er kvalitet osv. Eller tanken om noget vi søger.. f.eks det smukke i at have høns. Jeg personligt, syntes jo mine æg bare er skønne, og de fås ikke bedre. Min nabo syntes der i mod hun ikke kan smage forskel fra buræg og mine æg. Hun kan dog godt kende forskel på virkelig godt kød, end noget pumpet med vand.
Men det har jo nok noget at gøre med, at i de gode gamle dage, der kunne man sgu brune kyllingerne. Det kan man ikke idag.
Og smagen fra æggene, det kommer nok mere af. At hendes hønsehold. Der var der også mange samlet et sted, så der var intet græs.
ved ikke om jeg har fat i noget... Men det er min egen lille tese.
Ofte klæder vinen maden.. Så du kan få en fin dyr Rijoa, men selv jeg ville nok sige nej tak til den bare til en "hyggestund", selvom det er en virkelig dyr vin fra området Rijoa..medmindre man fik god tung mad til.