Velkommen,
Gæst
. Venligst
log ind
eller
registér
dig. Modtog du ikke en
aktiverings-e-mail?
1 Time
1 dag
1 uge
1 måned
Altid
Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
Hjem
Forum
Hjælp
TinyPortal
Leksikon
Galleri
Søg
Kalender
TinyPortal
Downloads
Staff List
Recent Topics
Log ind
Registrér
Dansk Fjerkræ Forum
»
Forum
»
Hønsegården
»
Svømmefugle
»
Slagtning
Nyeste
Ny klægget kylling
Fra
Marie1
[01 Juni , 2024, 10:06]
Leghorn
Fra
Shahram
[29 Maj , 2024, 21:35]
Anbefaling: Epsom salt mo...
Fra
Britt N
[28 Maj , 2024, 15:17]
Høns ben er blevet sorte?
Fra
Simone W
[25 Maj , 2024, 19:46]
Moskusænder og symptomer ...
Fra
Gøgereden
[23 Maj , 2024, 18:41]
Se seneste billeder
Links
DFfR -racefjerkræ
Frit Fjerkræ
« forrige
næste »
Udskriv
Sider: [
1
]
Forfatter
Emne: Slagtning (Læst 1234 gange)
0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.
Sunkist82
Passiv bruger
Indlæg: 69
Slagtning
«
Dato:
18 November , 2011, 21:35 »
Jeg skal have slagtet mine 6 gæs d. 10 december, og vil så lige høre om de skal have lov at hænge en dag eller to før end jeg tager ud af dem...?
Mvh Mette
Logget
Niels Kongsbak
Passiv bruger
Indlæg: 146
Sv: Slagtning
«
Svar #1 Dato:
18 November , 2011, 21:43 »
Nej tag ud med det samme. Lad dem modne 2 - 3 dage i køleskab efter slagtning inden tilberedning. Alternativt frys dem med det samme, og lad dem modne når de tøes op - skal tages op i godtid da.
Logget
Udskriv
Sider: [
1
]
« forrige
næste »
Dansk Fjerkræ Forum
»
Forum
»
Hønsegården
»
Svømmefugle
»
Slagtning