Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
america.png Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns

Nyeste

Forfatter Emne: Tilberede parteret kød  (Læst 10643 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Raziel

  • Bruger
  • Indlæg: 2 759
    • Hobbydyrenes blog
Tilberede parteret kød
« Dato: 11 August , 2015, 15:46 »
Jeg har indtil videre tilberedt mine kræ enten som helstegte eller de par stykker, jeg har kogt suppe på. Men jeg har en forfærdelig masse haner, der skal i fryseren i løbet af efteråret, så for at spare plads, tænkte jeg om jeg kunne partere dem inden de kom i fryseren, og så bare gemme lår og brystkød og koge suppe på skroget.

Jeg går ud fra at hele bryststykker og lår sagtens kan laves i ovnen i en stegepose eller hvad?

Men kan man fx lave strimler af brystkødet og stege det på panden eller bliver det tørt, når det er hjemmeavlet?
Mvh. Pia - www.hobbydyrene.blogspot.dk
5 kaniner - 3 katte - 2 marsvin - 1 kornsnog - 1 leopardgekko - mus til foder.
Blandet hønsehold med forskellige racehøns og blandinger.

Offline Finn Jensen

  • Fjerkræ Forum er bedst
  • Administrator
  • Indlæg: 7 840
    • Dansk Fjerkræ Forum
Sv: Tilberede parteret kød
« Svar #1 Dato: 11 August , 2015, 16:03 »
Det kan du.  Der findes også diverse opskrifter med kyllingestykker på mange måder så der er mange muligheder
"Først ignorerer de dig, så griner de af dig, så bekæmper de dig og så vinder du."
― Mahatma Gandhi

Offline Raziel

  • Bruger
  • Indlæg: 2 759
    • Hobbydyrenes blog
Sv: Tilberede parteret kød
« Svar #2 Dato: 11 August , 2015, 16:47 »
Super :) jeg var bare i tvivl når man som regel hører at hjemmeavlet kød altid skal langtidstilberedes.
Mvh. Pia - www.hobbydyrene.blogspot.dk
5 kaniner - 3 katte - 2 marsvin - 1 kornsnog - 1 leopardgekko - mus til foder.
Blandet hønsehold med forskellige racehøns og blandinger.

Offline ncj

  • Bruger
  • Indlæg: 463
Sv: Tilberede parteret kød
« Svar #3 Dato: 11 August , 2015, 18:12 »
Prøv at google Coq au vin.Du vil finde flere varianter af den klassiske ret.
« Senest Redigeret: 11 August , 2015, 18:14 Fra ncj »
Mvh
Niels-Chr.
fodbefjerede dværge(mille fleur)

Offline Raziel

  • Bruger
  • Indlæg: 2 759
    • Hobbydyrenes blog
Sv: Tilberede parteret kød
« Svar #4 Dato: 11 August , 2015, 18:38 »
Måske hvis der findes en version uden vin ;-) kan simpelthen ikke fordrage vin
Mvh. Pia - www.hobbydyrene.blogspot.dk
5 kaniner - 3 katte - 2 marsvin - 1 kornsnog - 1 leopardgekko - mus til foder.
Blandet hønsehold med forskellige racehøns og blandinger.

Offline ncj

  • Bruger
  • Indlæg: 463
Sv: Tilberede parteret kød
« Svar #5 Dato: 11 August , 2015, 20:05 »
Man kan jo altid improvisere,prøv med en porter i stedet.;-)
Mvh
Niels-Chr.
fodbefjerede dværge(mille fleur)

Offline Raziel

  • Bruger
  • Indlæg: 2 759
    • Hobbydyrenes blog
Sv: Tilberede parteret kød
« Svar #6 Dato: 11 August , 2015, 20:08 »
Mon man kan lave det med rom og cola ;D

Der var vist egentlig noget med en opskrift hvor kyllingen skal stå over en dåse cola... måske jeg skulle prøve det.
Mvh. Pia - www.hobbydyrene.blogspot.dk
5 kaniner - 3 katte - 2 marsvin - 1 kornsnog - 1 leopardgekko - mus til foder.
Blandet hønsehold med forskellige racehøns og blandinger.

Offline ncj

  • Bruger
  • Indlæg: 463
Sv: Tilberede parteret kød
« Svar #7 Dato: 11 August , 2015, 20:13 »
Kun fantasien sætter grænser,ja og så ens smagsløg.;-)
Mvh
Niels-Chr.
fodbefjerede dværge(mille fleur)

Offline Lone Knap

  • Bruger
  • Indlæg: 429
Sv: Tilberede parteret kød
« Svar #8 Dato: 11 August , 2015, 21:33 »
Når jeg slagter kyllinger, klipper jeg vingerne af og fryser dem separat. De bruges å til hot wings. Derudover parterer jeg forskelligt. Nogle er ½, nogle kvarte, hele bryststykker osv. Og så skærer jeg noget til småkød og hakker andet. der er millioner af muligheder, og det hele smager dejligt.

Offline Raziel

  • Bruger
  • Indlæg: 2 759
    • Hobbydyrenes blog
Sv: Tilberede parteret kød
« Svar #9 Dato: 12 August , 2015, 07:35 »
Kan godt være det er et dumt spørgsmål, men det er vel kun brystkødet der kan skæres i strimler?
Mvh. Pia - www.hobbydyrene.blogspot.dk
5 kaniner - 3 katte - 2 marsvin - 1 kornsnog - 1 leopardgekko - mus til foder.
Blandet hønsehold med forskellige racehøns og blandinger.

Offline Lone Knap

  • Bruger
  • Indlæg: 429
Sv: Tilberede parteret kød
« Svar #10 Dato: 12 August , 2015, 20:37 »
Du kan skære det hele i strimler, men brystet skal have mindre tid end f. ex. låret. men i strimler - eller andre små stykker - skal intet af det jo have speciel lang tid. prøv dig frem. Hvis du er nervøs for, om det bliver mørt, så mariner det evt. til du synes du har "lært det at kende"