Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
america.png Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns

Nyeste

Registrationsaftale

Regler for medlemmer af Dansk Fjerkræ Forum.
----------
BEMÆRK. Har du en hotmail eller outlook mail, så kan der være problemer med at aktiveringsmailen bliver afvist. Får du IKKE en aktiveringsmail indenfor 1-2 timer, så kontakt finn@fjerkrae.dk eller helle@fjerkrae.dk
----------
Vi glæder os til at møde dig på vort dejlige forum. Inden du tilmelder dig, vil vi bede dig gennemlæse nedenstående regler. Kan du acceptere og efterleve disse, kan du tilmelde dig nederst på siden.

Det er vort store ønske, at alle brugere af Dansk Fjerkræ Forum, skal føle sig velkomme og som en del af fællesskabet - både erfarne som nybegyndere af fjerkræhold. Vi håber, at alle vil bidrage til at hjælpe hinanden i stort som i småt.

Vi ønsker, at der holdes en god tone og at forskelligheder accepteres, således at alle trygt kan fremføre spørgsmål, holdninger og/eller en god fortælling.

Selvom der opstår uenighed, ønsker vi, at den enkeltes holdning respekteres, og at man holder sig til det givne emne – at man går efter emnet og ikke personen.

Sjove og humoristiske bemærkninger kan bidrage til en afslappet og hyggelig atmosfære og er derfor meget velkomne. Man bør dog være opmærksom på, at ganske små nuanceforskelle kan bevirke, at en tilsyneladende harmløs bemærkning kan opfattes anderledes end tiltænkt afhænigt af den sammenhæng, den fremsættes i.

Alle bør være opmærksomme på at undgå for megen indforstået jargon / privat snak og klike-dannelse, da dette kan bevirke at andre (især nye) brugere kan komme til at føle sig "udenfor". Der henvises i stedet til at benytte PB – private beskeder.

Alle oplysninger i registreringen skal være i overensstemmelse med sandheden og vi forventer at du til enhver tid overholder landets love.

Du bedes ved registreringen udfylde din profil med navn, alder og landsdel/by. Hvis du udfylder oplysningerne under punktet Information i din profil, kan det udelukkende ses af registrerede brugere. Manglende oplysninger kan føre til sletning af brugeren.

Billeder uploadet til galleriet kan bruges på Dansk Fjerkræ Forums hjemmesider. Uden for Dansk Fjerkræ Forum kræves ejerens tilladelse.

Staben kan vælge at bruge nogle indlæg i Dansk Fjerkræ Forum i det tilknyttede leksikon. Der vil så optræde en kildehenvisning til forfatteren.

Det er på ingen måde tilladt:
At videregive indhold af privat korrespondance uden afsenders tilladelse.
At udsende spam i Private Beskeder (PB) og via medlemmers private e-mails.
At linke til sex-sider og lign.(medfører øjeblikkelig eksklusion fra DFF)
At fremføre udsagn af racistisk, pornografisk eller anden anstødelige karakter.
At udhænge andre eller krænke privatlivets fred.
At videregive private informationer uden navngiven persons tilladelse.
At diskutere administrative afgørelser offentligt (luft din undren via PB.

Gode råd og tips:
·   Post kun samme indlæg én gang.
·   Vær opmærksom på at holde dig til emnet i trådene. Er debatten ved at skifte emne, så opret en ny tråd og fortsæt den gode debat.
·   Brug din sunde fornuft i forhold til indholdet af websides der henvises til, samt links og artikler.
·   Brug beskrivende titler på dine indlæg. Det vil gøre det lettere for andre brugere, at søge efter dit emne senere i ’søg’ funktionen.
·   Vær opmærksom på at STORE BOGSTAVER svarer til at råbe, og at det skrevne sprog står uden et glimt i øjet og et smil på læben.
·   Brug af smilies kan erstatte dit kropssprog.
·   Det er ifølge lovgivningen forbudt at kopiere billeder og tekster over fra andres hjemmesider, så undgå det. Lav i stedet et link til den pågældende side.
·   Er du i tvivl om noget, så kontakt gerne en fra staben.
·   Hvis du støder på beskeder, som du mener overtræder vore regler og retningslinier, bedes du kontakte os via PB – funktionen.
 
Tråde og indlæg vil til hver en tid kunne fjernes af staben, med henblik på en nærmere vurdering af udsagn og udtalelser.

Afgørelser truffet er endegyldige. Hvis et indlæg er blevet rettet eller slettet eller tråden er blevet låst, er det den endelige beslutning.

Hvor det er muligt, vil der blive udsendt en advarsel, enten via tråden, PB eller via e-mail. Hvis denne advarsel bliver ignoreret, vil administratorgruppen tage stilling til passende tiltag.

Accepterer du ovennævnte, ønskes du hjertelig velkommen på Danmarks største portal for folk der holder fjerkræ som hobby.