Hej til alle forum medlemmer.
jeg er ved at starte HELT fra bunden. Og man kan jo læse meget
rundt omkring.... Men jeg kunne godt tænke mig om nogen af I
kendere ville sende dette et par ord med på vejen
Jeg har fået en køkkenhave på 500 m2. En lidt rigelig stor mundfuld
at starte mede, så jeg forestiller mig at jeg vil dyrke halvdelen og
have hønsegård i den anden halvdel på skift, således at hønsene
ordner og gøder den ene halvdel medens jeg dyrker den anden....
Hvor mage høns skal der til for at de kan holde 250m2 ren?
Vi forestiller os at hønsene skal levere bidrag i form af såvel lækkert kød
som æg. Vi forestiller os også, at vi gerne vil have en race som med
rimelig sikkerhed skrukker, så vi får fornøjelsen af at se hele forløbet fra
æg til kylling.
Indtil nu har jeg med baggrund i ovennævnte fokus på følgende store racer:
Sussex
Faverolles
Plymouth Rock
Orpington
Dorking
Men der er vist ikke nogen race der er en sikker skruk-race? Jeg synes
man kan læse meget forskelligt rundt omkring. Og jeg ville ønske at I
måske kunne være behjælpelige med et tip om hvilken af disse der
har den højeste sandsynlighed for at skrukke og tilmed være en god
kyllingefører, som det vistnok hedder....
På forhånd tak
Henrik Aagaard