Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum Dansk Fjerkræ Forum
Rosenbud.dk - Alt i tilbehør til høns america.png

Nyeste

Forfatter Emne: HUSK Marandag 2013  (Læst 1952 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Lundur

  • Passiv bruger
  • Indlæg: 246
HUSK Marandag 2013
« Dato: 19 ſeptember , 2013, 15:59 »
Maranklub DK inviterer hermed til klubbens anden Marandag lørdag d. 5. oktober kl 10 – 16 i Holstebro og Omegns Fjerkræklubs klubhus, Holstebro.

Vi i bestyrelsen ser frem til at møde så mange medlemmer som muligt på dagen der selvfølgelig vil bestå af en masse  snak om Maran, og med mulighed for en gennemgang af de medbragte høns.
En sådan gennemgang er meget lærerig både for dem der har dyrene med og som kan gå hjem og gøre plads til pokaler eller svinge øksen, men det er mindst lige så lærerigt, for dem der ikke ejer dyrene for informationerne er de samme, og måske er man lidt mere neutral i sin opfattelse, når man ikke er forudindtaget i egne dyr.
Vi har også en aftale med Frank Kristensen, som vil komme med et oplæg til diskussion om arvegang for farver og andre særlige kendetegn ved Maran.

Maranklub DK er vært for arrangementet, som er gratis for medlemmer. Er du ikke allerede medlem, kan du nå at melde sig ind via bankinbetaling senest d. 28./9 eller kontant på dagen og så deltage gratis.
Du kan også deltage uden at være medlem,men du kan dog ikke fremvise høns, og som ikke-medlem skal du betale kr. 75,- for at deltage - alt inkl.

Vi starter kl. 10 med lidt brød,ost, marmelade, kaffe og the, og omkring kl. 13, bliver der serveret en let frokost med brød og pålæg, og arrangementet sluttes af med Gagges hjemmebagte  kage til kaffe og the. Der vil være mulighed for at købe øl og vand.

Hvert medlem kan medbringe max. 4 dyr i hver varietet. Alle dyr skal bære DFfR's faste fodring og skal være vaccinerede senest en uge før. Vaccinationsattest skal medbringes.


Tilmelding til sekretæren med laktasken, Steffen Lund på mail steffen@lundur.dk  eller ved PM. Er du i tvivl så ring og spørg mig på 29 43 60 46.

Oplys navn, adresse, antal personer der deltager til Steffen. Tilmelding af dyr foregår lettest direkte til næstformanden Jes L. Hansen på jes.hansen@webspeed.dk med angivelse af antal dyr der medtages, og hvilke farve varieteter.

Kom og vær med, der er bl.a. allerede tilmeldt 5 medlemmer fra de tyske Maranklub MCD.

På bestyrelsens vegne
Steffen

« Senest Redigeret: 15 ſeptember , 2014, 11:25 Fra Marianne Vedel »
mvh Steffen Lund
Sekretær i Maranklub DK
10,16 Nøgenhalse sorte i stor
4,7 Grå danske gæs
2,4  Sachsenænder
10,18 Maran i stor, Sort-Kobber og Hvedefarvet.
http://www.maranklub.dk